You, the petitioner
6cb2b00c d464 4051 803a 2707e93d2a1b

Louis van Gaal als bondscoach

7 signatures

Na afloop van het afgelopen EK, is pijnlijk duidelijk geworden dat er geen plek is voor divagedrag binnen een goed functionerend team. Een goed team heeft behoefte aan een goede leider en als groot voetballand, moet dan ook de beste aan het roer staan. Alstublieft, help ons van Gaal terughalen! Teken voor de grootste kans op oranjefeest in 2022!

Petition

We

Trotse bewoners van Nederland, die het best mogelijke Nederlands elftal willen zien.

 

observe

  • Na matige prestaties op het EK dreigen we het WK te gaan mislopen. - Er is er niet 1 schuldig, maar we kunnen wel zeggen dat het niet tegen kritiek kunnen en weglopen van andere inzichten, niet heeft bijgedragen aan onze prestaties.
  • Dit elftal ontbrak het aan creativiteit, inzicht, coaching, pit, zelfreflectie, winnaars ervaring en leiderschap.
  • Een goed elftal met niks positiefs extra en een aantal negatieve invloeden, dit is nu ons elftal.
  • Tijd om de autoriteit terug te brengen, een opvoeder, een visionair, een echte leider en winnaar. De coach met de meeste prijzen, die precies weet wat nodig is. De man met antwoord op kinderachtige houdingen en niet meedoet met spelletjes.

 

and request

Louis van Gaal. Laten we met z’n allen onze meningen, positief of negatief over van Gaal, aan de kant schuiven en inzien dat de beste leider moet leiden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
sportfederatie 
Petition desk:
Lead petitioner:
R. S.  

History

Signatures