U, de petitionaris
Hondenveldje

Losloopveldje voor honden in Paleistuin

255 ondertekeningen

Onze honden willen graag spelen, maar we houden het ook graag vriendelijk en veilig voor anderen. Deze petitie is gestart om de gemeente te vragen het bestaande hekwerk dat nu is aangebracht rond delen van het zuid-oostelijke veldje van de Paleistuin uit te breiden. Dit veldje is het verst gelegen is van de kinderspeeltuin.

Petitie

Wij

Hondeneigenaren, hondenvrienden, andere gebruikers en omwonenden van de Paleistuin in Den Haag

 

constateren

dat de veiligheid van gebruikers van het park, de gezondheid van onze dieren en optimaal jaar-rond gebruik van de Paleistuin zou zijn gediend met het creëeren van een veilige lokatie voor los lopen en spelen van onze honden, zonder mogelijke overlast of risico voor anderen. Hiervoor bestaan geen alternatieven in de directe omgeving.

 

en verzoeken

de gemeente het kleinste en minst gebruikte gedeelte (dat ligt ook het verst van de kinderspeelplaats) van het park aan te passen door het bestaande hekwerk zodanig uit te breiden dat het grasveldje makkelijk toegankelijk blijft voor iedereen, maar ook geschikt is voor het veilig en vriendschappelijk laten spelen van onze honden. Het diagram van het park hieronder laat zien hoe dit mogelijk zou kunnen worden gemaakt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Den Haag 
Petitieloket:
Petitionaris:
Gina Severeijns 

Geschiedenis

Ondertekeningen