You, the petitioner
Hondenveldje

Losloopveldje voor honden in Paleistuin

253 signatures

Onze honden willen graag spelen, maar we houden het ook graag vriendelijk en veilig voor anderen. Deze petitie is gestart om de gemeente te vragen het bestaande hekwerk dat nu is aangebracht rond delen van het zuid-oostelijke veldje van de Paleistuin uit te breiden. Dit veldje is het verst gelegen is van de kinderspeeltuin.

Petition

We

Hondeneigenaren, hondenvrienden, andere gebruikers en omwonenden van de Paleistuin in Den Haag

 

observe

dat de veiligheid van gebruikers van het park, de gezondheid van onze dieren en optimaal jaar-rond gebruik van de Paleistuin zou zijn gediend met het creëeren van een veilige lokatie voor los lopen en spelen van onze honden, zonder mogelijke overlast of risico voor anderen. Hiervoor bestaan geen alternatieven in de directe omgeving.

 

and request

de gemeente het kleinste en minst gebruikte gedeelte (dat ligt ook het verst van de kinderspeelplaats) van het park aan te passen door het bestaande hekwerk zodanig uit te breiden dat het grasveldje makkelijk toegankelijk blijft voor iedereen, maar ook geschikt is voor het veilig en vriendschappelijk laten spelen van onze honden. Het diagram van het park hieronder laat zien hoe dit mogelijk zou kunnen worden gemaakt.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Den Haag 
Petition desk:
Lead petitioner:
Gina Severeijns 

History

Signatures