You, the petitioner
Img 0819 500pix

Losloopgebied Avondster

103 signatures

Hondenbezitters en medestanders van de wijk Zuidplas.

Petition

We

In de wijk is er geen losloopgebied waar de grotere honden even flink de poten kunnen strekken en met een bal kunnen spelen.

 

observe

Op de Avondster aan de kant van de plasweg ligt een mooie lange strook groen, die goed als loosloopgebied kan volstaan.

 

and request

Graag een bord waarmee de toestemming geregeld is. En een paal met de hondenpoep zakjes.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Waddinxveen 
Petition desk:
Closing date:
2017-01-12 
Website:

History

Signatures

Updates

Nog steeds geen losloopgebied!!

Goede avond, Nog steeds ben ik in gesprek met de gemeente over het losloop gebied aan de Avondster. Het verhaal van de gemeente komt er in het kort op neer. Dat de gemeente het heeft goed gevonden, mevr Romeijn hoefde alleen nog maar de handhavers op de hoogte te stellen.

+Read more...

De handhavers echter vinden dat het niet kan/mag naar aanleiding van 1 klacht. Maar goed ook de dispencer is er nog steeds niet daar wordt al weer actie op ondernomen.

Mevr Romeijn heeft gevraagd of we het al officiële losloopgebied een alternatief vinden. Vele van U hebben echter aangegeven dat geen optie te vinden, ivm het hele hoge onkruid, distels en brandnetels, te ver weg, je moet de drukke N453 oversteken. In de toekomst gaat de milieustaat weg tbv de Triangel, en waar zou het losloopgebied dan blijven?

De bewoners rondom de speeltuin aan de Sterrenlaan hebben een brief gehad over het opknappen van de speeltuin (of moet ik grote kattenbak zeggen?). Naast de speeltuin ligt een stukgras wat met de minste regenbui altijd al blank staat, en wat vervolgens ook dagen duurt voordat het daar weer opgedroogd is. Dat stukje zou ook een losloopgebied kunnen zijn?? Er staat daar al een brede heg langs de Sterrenlaan.

Of als U nog ideeën heeft hoor of zie ik dat graag, ik wil erg graag wat ruimte voor onze honden.

2017-10-23

Aanbieden petitie.

Woensdag aanstaande wordt de petitie aangeboden aan; Wilma Romeijn, beleidsadviseur Gemeente Waddinxveen. Gezien het deel van de wijk waar het aantal handtekeningen is verzameld, vind ik het aantal handtekeningen enorm groot, hiervoor hartelijk dank.

Nu is het hopen op een positief besluit.

groeten..

2016-11-07