You, the petitioner
Singelstrand def 2

Leve het Singelstrand

1,032 signatures

In Leiden, aan de Witte Singel ligt naast de Sterrewacht een braakliggend stuk grond. Wat zou het geweldig zijn voor de buurt en de stad als dit een tijdelijk stadsstrand zou zijn! Daarom vragen wij de Universiteit Leiden om hier dit voorjaar een pop-up 'Singelstrand' aan te leggen.

Op 26 maart is de petitie door de Universiteit Leiden in ontvangst genomen. Er waren meer dan 1000 ondertekeningen. een strand wordt het niet. Wel wordt het terrein netjes ingericht, mogelijk in samenwerking met de buurt en de Vrienden van het Singelpark. dank voor uw steun. Lees hier meer over de overhandiging: http://www.dichtbij.nl/groot-leiden/regionaal-nieuws/artikel/3446391/leids-singelstrand-blijft-voorlopig-utopie.aspx

Petition

We

Inwoners van Leiden en andere toekomstige badgasten van het Singelstrand

 

observe

1: De Universiteit Leiden eigenaar is van een onaantrekkelijk en braakliggend stuk grond langs de Witte Singel 2: Dit stuk grond uitstekend geschikt is voor de aanleg van een pop-up Singelstrand 3: Een tijdelijk Singelstrand een aantrekkelijke openbare buitenruimte zou zijn voor de buurt en voor alle andere badgasten van Leiden 4: Het Singelstrand een mooie tussentijdse invulling is voor het toekomstige Singelpark

 

and request

1: In het voorjaar en de zomer van 2014 een pop-up 'Singelstrand' aan te leggen op het braakliggende stuk grond aan de Witte Singel 2: Dit samen met de gemeente, de buurt en de stad organiseren 3: ook te komen ontspannen op het Leidse Singelstrand.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
universiteitsbestuur 
Petition desk:
Closing date:
2014-03-26 
Status:
Answered 
Lead petitioner:
Walter van Peijpe 
Organisation:
[kandidaat] raadslid GroenLinks Leiden 
Website:

History

Signatures

Updates

Overhandiging aan Universiteit Leiden op 26 maart

Op 26 maart is de petitie door de Universiteit Leiden in ontvangst genomen. Er waren meer dan 1000 ondertekeningen.

+Read more...

Een strand wordt het niet. Wel wordt het terrein netjes ingericht, mogelijk in samenwerking met de buurt en de Vrienden van het Singelpark. Dank voor uw steun. 

Lees hier meer over de overhandiging
2014-04-03