U, de petitionaris

Lekkerdere automaatkoffie Radboud Universiteit

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Door het tekenen van deze petitie geeft u aan dat u het ook fijn zou vinden als er lekkerdere koffie zou komen uit de koffieautomaten op de campus van de Radboud Universiteit.

Petitie

Wij

Studenten en medewerkers van de Radboud Universiteit te Nijmegen

 

constateren dat:

dat de algemene opinie over de kwaliteit van de koffie uit de koffieautomaten op de campus van de Radboud Universiteit niet zo positief is. Bij rondvraag geeft men oordelen als 'Best vies' en 'Ik krijg er buikpijn van'.

 

en verzoeken

Campus & Facilities of er een overstap gemaakt kan worden op een ander koffiemerk of een andere blend van het huidige koffiemerk. Leverancier Maas biedt nog veel meer duurzame en glutenvrije opties aan dan de huidige keuze.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
universiteitsbestuur 
Petitieloket:
Einddatum:
31-01-2022 
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen