You, the petitioner

Aanleg rotonde n203/prunuslaan

3 signatures

Naar aanleiding van een zwaar ongeval vandaag en de dagelijkse gevaarlijke situaties ben ik deze actie gestart om de gemeente te doen inzien dat een rotonde op dit levensgevaarlijke punt nodig is! Hoevaak er hier getoetert wordt, vrachtverkeer dat hier de wijk door gaat en auto's die te hard rijden is niet meer bij te houden. Alstublieft, zorg er samen met mij voor dat deze gevaarlijk situatie niet meer kan voorkomen, voordat er mensen hun leven verliezen hier.

Petition

We

Alle mede-oud-zaandijk ers, rooswijkers, zaankanters in het algemeen en iedereen die deze weg gebruikt, al is het maar 1 keer. Ieder die er gebruikt van maakt en de situatie kent.

 

observe

Het zou goed zijn om te zien dat de maximumsnelheid terug gebracht gaat worden naar 50km/h. Daarbij een rotonde op de prunuslaan/n203. Het verbeterd de doorstroming, verkeersveiligheid en de veiligheid van alle automobilisten.

 

and request

De grootste wens is een rotonde op dit gevaarlijke punt. Desnoods een verlaging van de maximumsnelheid op dit stuk vanaf Wormerveer tot kruising Guisweg en andersom.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Zaanstad 
Petition desk:
Closing date:
2019-12-01 
Lead petitioner:
Rianne 
Website:

History

Signatures