You, the petitioner
Maden in container 1

Leeg de GFT-bak in Renkum in de zomer vaker

974 signatures

Ongedierte, maden, vliegen, ratten en stankoverlast beu?

Petition

We

Inwoners van de gemeente Renkum

 

observe

  • dat de bezuinigingen ervoor zorgen dat de GFT-bak niet vaak genoeg geleegd wordt
  • de GFT-bak zorgt zo voor onaanvaardbare overlast qua ongedierte en stank zorgt en schadelijk is voor de gezondheid.

 

and request

De GFT-bak één keer per week te legen in de warmste maanden: juni, juli en augustus.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Renkum 
Petition desk:
Closing date:
24-09-2020 
Lead petitioner:
Constant Sciarone 
Website:

History

Signatures

Updates

Petitie aangeboden aan de voorzitter van de gemeenteraad Gemeente Renkum en de raad Gemeente Renkum

Op maandag 29 juni is er geprobeerd telefonisch een afspraak te maken met de burgermeester via haar secretaresse om de petitie persoonlijk te overhandigen. Die was niet bereikbaar dus een terugbelverzoek achtergelaten.

+Read more...

Op dinsdag 30 juni was er nog niet terug gebeld helaas dus die dag een email verzonden om terug gebeld te worden. Woensdag avond 1 juli was er nog niet terug gebeld helaas en heb ik moeten besluiten de petitie aan te bieden via email aan de voorzitter van de raad en de gehele raad van de gemeente Renkum. Donderdag 2 juli ben ik toen uiteindelijk terug gebeld met de bevestiging van ontvangst door de secretaresse van de burgermeester en heb ik tevens een ontvangstbevestiging van de griffie ontvangen met een advies: "Uw begeleidende mail en de petitie zijn geplaatst op de lijst van “ingekomen brieven gericht aan de raad” van deze week. Daarbij geeft de griffier advies aan de raad over de mogelijke wijze van afhandeling, waarop dan de raad binnen twee weken beslist of dit advies wordt opgevolgd. De griffier heeft de raad geadviseerd kennis te nemen van de mail en de petitie en deze ter afdoening in handen te stellen van het college van B&W van Renkum. Mocht van het advies van de griffier worden afgeweken dan ontvangt u nader bericht. "

Op maandag heb ik persoonlijk de petitie nog schriftelijk op het gemeentehuis bezorgt 23 stuks voor alle raadsleden en de voorzitter van de raad.

Helaas is er tot op heden, vandaag 13 juli 2020, geen enkele formele nog inhoudelijke reactie ontvangen van nog het college, nog de raad van de gemeente Renkum, nog een ambtelijke reactie of vragen ontvangen.

13-07-2020

Grens van 700 is gepasseerd!

Geweldig wat veel reacties! Dank.

We gaan nu een afspraak maken met de voorzitter van de Gemeenteraad Renkum.

+Read more...

Maar blijft stemmen in de tussentijd!

30-06-2020

200 gepasseerd

we zijn de minimale doelstelling van 200 gepasseerd! Top, op naar de 300?.

27-06-2020