You, the petitioner
Petitieplaatje

Lang leve onze tornadomirakelworkshop

6 signatures

We zouden ons echter niet als proefkonijnen, maniakaal suïcidaal moeten laten misbruiken om defecten in vliegtuigen aan te tonen, en de "vliegrampbegoochelingen" ervan niet zo "11-septembertragisch" met Bijlmerrampen op hoofdsteden moeten laten escaleren, door zulke proeven als waanidee af te doen!

Petition

We

burgers

 

observe

dat de realiteit: "Voorkomt uw vliegrampen, of u kunt zo educatief mogelijk worden misbruikt door wie dan ook!" niet tot de autoriteiten schijnt te zijn doorgedrongen, dat ze zulke defecten opportuun voor patenten aantonende, educatieve "tornadopoeven" op vliegtuigen slechts met Bijlmerrampen op hoofdsteden als waanidee af konden blijven doen, terwijl de Koningin dat slechts net zo crimineel kon blijven goedpraten en verhelen,

 

and request

het zo "11-septembertragisch" mogelijk uitbuiten van hun wereldvreemdheid in rechtbanken voor de autoriteiten strafbaar te stellen, net zoals de verheling daarvan door meerderen of de media, want blijkbaar had het voor autoriteiten als een maatschappelijke verkeersovertreding strafbaar moeten zijn om te laten zien hoe "Bijlmerrampspoedig tornadodebiel" zij waren, hoe onschendbaar ze ook zouden kunnen zijn!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2018-08-23 
Lead petitioner:
Maurits Christian van Holtz 
Organisation:
Tornadomirakel Stichting 
Website:

History

Signatures

Updates

Geploft

Hoe educatief mag een maatschappij zichzelf laten ploffen, en achtereenvolgens op "11-septembertragische" wijze laten ontploffen, door defecten in vliegtuigen eerst demonstratief te falen te verhelpen, om daarna de daaraan te danken educatieve "tornadoproeven" op vliegtuigen met Bijlmerrampen op hoofdsteden als waanidee af te blijven doen in diens rechtbanken en parlementen?!.

2017-09-28

Georganiseerde Misdaad in onze Rechtbanken

Waarvoor konden de meest educatieve "tornadoproeven" op vliegtuigen sinds 6 oktober 1981 bij Moerdijk toch mogen blijven worden weersproken, om de ene na andere hoofdstad met zo'n Bijlmerramp te kunnen terroriseren, en waarvoor kon zo'n Koningin daar alleen maar de gerechtigheid van in blijven zien, en de mensen als het ware nogmaals de "tornadozweep" over zich heen laten blijven halen?! Hoe kon zulke "11-septembertragisch" grove nalatigheid om defecten te verhelpen, en zulke tragedies met Bijlmerrampen op hoofdsteden door zulke "vliegrampexperimenten" als waanidee af te doen, de schuldigen ook niet euvel worden geduid, en het door de politiek als piraten mogen worden nagelaten om daar tegenin te gaan en er een ordentelijke schadevergoeding voor te betalen?!.

2017-09-27

Educatiever kun je niet blijven verongelukken

Wat hoeven we ook alleen maar zo educatief mogelijk te blijven crashen, als er toevallig een keer een defect wordt aangestipt?! Zulk wanbeleid zou toch op de kritiek van onze parlementen en autoriteiten horen te kunnen rekenen, maar die schijnen nog een tijdje (al zo'n 36 jaar) door te willen blijven dutten, en aan al die valse "tornadowezens" van tegenwoordig heb je ook geen donder. Weest dus toch maar wijs, en zorg, dat deze kwestie eindelijk eens een keer door de Tweede Kamer behandeld wordt door voor tenminste 50.000 stemmen voor deze petitie te zorgen!.

2017-09-26