You, the petitioner
Lampion

Lampions en vader-en moederdagknutsels maken op De Koempoelan moet blijven!

142 signatures

Afgelopen week is bekend gemaakt dat De Koempoelan niet meer wil meewerken aan het maken van lampions voor Sint Maarten en vader- en moederdagknutselkadootjes. Deze knutseltijd zou ten koste gaan van de onderwijstijd. Een onbegrijpelijk en verontrustend besluit!

Petition

We

De ouders van de kinderen van De Koempoelan.

 

observe

dat het team van De Koempoelan helaas heeft besloten geen lampions en vader- en moederdagkadootjes meer te knutselen met de kinderen op school. Dit zou ten koste gaan van de onderwijstijd. Wij vinden dit onbegrijpelijk. De kinderen knutselen vaak dus waarom kan dit geen lampion zijn? Ook zit er een belangrijk sociaal aspect aan de vader- en moederdagknutselkadootjes. Wat is het volgende? Geen verjaardagen en schoolreisje meer?

 

and request

het team van De Koempoelan het besluit terug te draaien. De kinderen hoeven geen ingewikkelde lampion te maken en al helemaal geen ingewikkeld knutselwerk voor vader- en moederdag. Het gaat bij deze dingen namelijk ook om (het in stand houden van) de Sint Maartentraditie en het sociale aspect om iets voor de ouders te maken.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
schoolbestuur 
Petition desk:
Status:
Answered 
Lead petitioner:
Marjolein Jonk 

History

Signatures

Updates

Tussenstand petitie aangeboden aan De Koempoelan

Beste ondertekenaars van deze petitie,

Hartelijk bedankt voor het ondertekenen van deze petitie. Vanavond heb ik per e-mail de handtekeningen die tot dusver onder de petitie zijn gezet aangeboden aan De Koempoelan.

+Read more...

Hartelijke groet, Marjolein Jonk

2018-11-04