U, de petitionaris
Leeg schoolbord bord handschrift op groene krijtbord met krijt grote textuur voor tekst hand van leraar met krijt voor blanco bord handschrift met copyspace voor tekst mooie textuur 1391 541

Laatst levende krijtbord OVC

Na vele jaren gestreden te hebben voor het krijtbord zijn de beschermheer en bechermvrouw met een gerust hard vertrokken. Maar nu dreigt hun jarige strijd voor niks te zijn! Sta ons bij, teken deze petitie!


Reden van afwijzing: Helaas, uw petitie gaat over een privékwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet.

U kunt daarvoor een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat uw kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat.

Petitie

Wij

Wij zijn de organisatie achter onze beschermheer en beschermvrouw van het Laatst levende krijtbord.

 

constateren

Onze beschermheer en beschermvrouw hebben jaren gevochten voor het inleven houden van het krijtbord in het lokaal van Meneer Snel maar nu onze beschermers met een gerust hart vertrokken zijn denkt het OVC dat zij toch het krijtbord kunnen uitroeien.

Wij vragen aan jullie, teken deze petitie en sta op voor het krijtbord!!

 

en verzoeken

Wij vragen de instand houding van het krijtbord van Meneer Snel waar onze beschermheer en beschermvrouw voor gevochten hebben.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
schoolbestuur 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Beschermheer Joël 
Organisatie:
Beschermer van het krijtbord 

Geschiedenis

Ondertekeningen