U, de petitionaris
16afa8f1 db84 4b85 8f77 a5aa1d0b0082

Laat Yogastudio Westland niet verdwijnen!

4 ondertekeningen

De gemeente wil het gebouw Open Huis slopen waarin Yogastudio Westland is gevestigd. Er komen volgens plan een Fitbox en een Fitpark voor in de plaats, die veel geld gaan kosten. Hierdoor komen veel cursisten en alle andere gebruikers op straat te staan. We zijn nooit betrokken bij de plannen.

Petitie

Wij

Docenten, cursisten en andere gebruikers van Yogastudio Westland

 

constateren dat:

dat Yogastudio Westland in 22 jaar is uitgegroeid tot een groot, laagdrempelig yoga-ontmoetingscentrum. Iedereen voelt zich er thuis. Een warme studio, een centrum waar ook ruimte is voor contact, verbinding en samen zijn. Velen werken hier aan hun fysieke en psychische gezondheid, aan bewustwording en innerlijke groei. Het verdwijnen van het yogacentrum zou een groot verlies betekenen voor het Westland.

 

en verzoeken

de gemeente de plannen te herzien. We willen graag in overleg om andere opties te bespreken. Waardoor naast een Fitbox en Fitpark ook Yogastudio Westland kan blijven bestaan. Dan komen ook echt méér mensen in beweging. Het kan de gemeente bovendien heel veel geld schelen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Westland 
Petitieloket:
Einddatum:
14-04-2023 
Petitionaris:
Lucia de Jong 
Organisatie:
Yogastudio Westland 

Geschiedenis

Ondertekeningen