U, de petitionaris
World of zombies

Laat World of zombie op hyves

Reden van afwijzing Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

U, uitgever van World of Zombie Hyves,kunt het niet maken om eerst dik aan een spel te verdienen en vervolgens de stekker er uit te trekken. Het spel heeft voor vele emoties en gezelschap in een eenzame samenleving.

Petitie

Wij

Spelers van WOZ op hyves

 

constateren

Dat het van gemeenschappelijk belang is dat dit spel gespeeld kan worden op hyves, de impact van het stoppen is groot bij vele die geld, tijd en liefde in het spel hebben gestopt. Dit spel is meer dan een spel, dit is saamhorigheid onderling in een drukke egoïstische maatschappij.

 

en verzoeken

Wij eisen van de uitgever dat het spel World of Zombie op hyves blijft!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
auteursrechthouder 
Petitieloket:
Einddatum:
07-09-2016 
Antwoord verwacht:
12-09-2016 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Spelers WOZ hyves 
Organisatie:
spelers van WOZ hyves 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

we doen ons best

We doen ons best om WOZ op hyves te behouden..

24-08-2016