U, de petitionaris
Img 20210717 181650

Laat Viruswaarheid bewijzen dat de persconferentie van 16 juli echt is gehouden.

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Genoemde organisatie is geen overheid, maar een niet-petitionabele organisatie. Er is ook geen sprake van een democratische vereniging waarvan de leden zich met een petitie willen richten tot het bestuur. Dat kan eventueel wel met een petitie.


Viruswaarheid claimt een persconferentie te hebben gehouden op 16 juli 2021. De door viruswaarheid verspreide beelden tonen oa. Willem Engel die beweert dat klimaatverandering een hoax is. Over de inhoud hebben wij zo onze gedachtes, maar wij betwijfelen of de persconferentie echt is gehouden...

Petitie

Wij

Wij kritisch denkers hechten aan de waarheid, en verzoeken daarom viruswaarheid deze zsm te leveren.

 

constateren dat:

dat Viruswaarheid claimt een persconferentie te hebben gehouden op 16 juli 2021. Naar onze definitie moet een persconferentie voldoen aan de volgende voorwaarden: 1 er zijn mensen die iets nieuwswaardigs hebben te melden 2 er zijn journalisten die daar verslag van doen. Afgaande op de beelden lijkt het erop dat de persconferentie van Viruswaarheid niet voldoet aan beide voorwaarden.

 

en verzoeken

Viruswaarheid te bewijzen dat er daadwerkelijk een persconferentie heeft plaatsgevonden die minimaal voldoet aan voorwaarde 2: dat er journalisten waren die verslag deden van de persconferentie op 16 juli 2021. Om wellicht begrijpelijke redenen, verlenen wij vrijstelling voor een mogelijke verklaring voor voorwaarde 1.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
adviesorgaan 
Petitieloket:
Einddatum:
15-10-2021 
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen