U, de petitionaris
Home sweet home

Laat Salim de woning van Orlando huren

73 ondertekeningen

Wij vinden dat Salim de ideale nieuwe huurder is van de voormalige woning van Orlando! Hij zou een aanwinst voor ons trappenhuis en de buurt zijn.

Petitie

Wij

Buurtbewoners, vrienden en overige betrokkenen

 

constateren

Dat er niets gebeurt met de woning van Orlando. Januari jl. heeft Orlando zich nog enorm ingezet om Salim in onze buurt een woning te kunnen laten huren. Salim past hier; hij snapt “het Nieuwmarktgevoel”. Fijn voor de verhuurder als de woning zonder onnodig tijdverlies, inspanning en extra kosten, z.s.m. weer bezet is. Fijn voor Salim (én Orlando-) als de woning incl. resterende inboedel op respectvolle wijze wordt overgenomen. Fijn voor iedereen!

 

en verzoeken

met Salim een huurovereenkomst aan te gaan voor de Geldersekade 128-C; liefst z.s.m. / in huidige staat (incl. inboedel). Uiteraard kan aan alle voorwaarden voor verhuur worden voldaan. Indien dit nodig blijkt, kan de woning op diverse punten zelf worden opgeknapt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
woningcorporatie 
Petitieloket:
Petitionaris:
Sanne de Betue 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

SALIM HEEFT DE WONING!!!!!!!

Gister werd Salim gebeld door de verhuurder- op zijn verjaardag nog wel: vanaf volgende week is de woning van hem!! BEDANKT lieve allen, voor jullie ondertekening. Dit heeft absoluut bijgedragen aan deze outcome.

+Lees meer...

Fijn weekend, one luv' XxX

31-07-2021