You, the petitioner
20210123 134427

Laat onze kinderen weer zwemmen, dat is essentieel

10 signatures

Zwemles is in dit waterrijke land echt essentieel, nu lopen de wachttijden al op. Dat komt er dus op neer dat er straks kinderen zijn die op zeer late leeftijd pas kunnen zwemmen. Dit willen we niet! Dit moeten we niet willen!!

Petition

We

ouders, verzorgers en familie

 

observe

  • dat onze kinderen veilig in dit land moeten kunnen leven; Nederland is een waterland,
  • hoeveel kinderen gaan er nu verdrinken, hoeveel mensen gaan er nu niet ziek worden omdat de zwemles dicht is, en hoeveel kinderen kunnen het na deze zomer niet meer navertellen, omdat onze essentiële zwemles niet door kon gaan.
  • Zwemlessen kunnen coronaproof.

 

and request

Zwemles moet weer open en nooit meer dicht!

The answer

Zwemlessen vanaf 19 mei

Binnensportlocaties, zoals sportscholen en zwembaden, gaan weer open onder voorwaarden. Er is een maximum van 30 personen per ruimte en iedereen houdt 1,5 meter afstand. Er wordt individueel of met maximaal 2 personen en een trainer op 1,5 meter afstand gesport. Grotere groepslessen zijn niet toegestaan, tenzij het gaat om kinderen en jongeren tot en met 17 jaar. Wedstrijden en publiek zijn ook niet toegestaan. Kleedkamers zijn gesloten, behalve in zwembaden. Reserveren en een gezondheidscheck zijn verplicht. Binnen moet iemand een mondkapje dragen, maar deze mag af tijdens het sporten. Bron: Rijksoverheid.nl

 

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
minister 
Petition desk:
Status:
Answered 
Lead petitioner:
Annelies kikkert 

History

Signatures

Updates

Zwemlessen vanaf 19 mei

Binnensportlocaties, zoals sportscholen en zwembaden, gaan weer open onder voorwaarden. Er is een maximum van 30 personen per ruimte en iedereen houdt 1,5 meter afstand.

+Read more...

Er wordt individueel of met maximaal 2 personen en een trainer op 1,5 meter afstand gesport. Grotere groepslessen zijn niet toegestaan, tenzij het gaat om kinderen en jongeren tot en met 17 jaar. Wedstrijden en publiek zijn ook niet toegestaan. Kleedkamers zijn gesloten, behalve in zwembaden. Reserveren en een gezondheidscheck zijn verplicht. Binnen moet iemand een mondkapje dragen, maar deze mag af tijdens het sporten. Bron: Rijksoverheid.nl

2021-05-17