U, de petitionaris
Logo kempel

Laat ons Wiscat herkansen op de Kempel

Door de coronadrukte, heeft de school alle herkansingen en nieuwe tentamens bij elkaar gepropt. Hierdoor zijn er studenten die de wiscat-toets niet gehaald hebben, en van de opleiding af zouden moeten. Via deze petitie wil ik zorgen dat deze leerlingen toch nog 1 kans krijgen om die toets te maken.

Petitie

Wij

Studenten, kinderen van stagescholen, mentoren en andere mensen die het er niet mee eens zijn.

 

constateren

Door de coronacrisis is alles heel anders verlopen dan dat gepland was. Hierdoor heeft Hogeschool de Kempel ook maatregelen moeten nemen. Maar nu hebben ze de herkansingen, en de nieuwe tentamens in 2 weken gepropt. Hier zat dus ook de wiscat toets bij. Sommige studenten hebben deze wiscat toets niet gehaald, waardoor ze van de opleiding moeten.

 

en verzoeken

Deze studenten hebben dus geen eerlijke kans gekregen om goed voor deze toets te leren, aangezien ze ook voor meerdere tentamens moesten leren. Hier komt natuurlijk ook een hoop stress bij kijken, als je 6 tentamens is 2 weken moet maken en het hangt ervan af of je op de opleiding mag blijven. Daarom wil ik door middel van deze petitie deze studenten nog 1 kans geven, om de wiscat toets op een rustig moment te maken, zodat ze alle tijd in deze toets kunnen stoppen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
schoolbestuur 
Petitieloket:
Einddatum:
23-10-2020 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
-- 

Geschiedenis

Ondertekeningen