U, de petitionaris
029e0a89 87ae 4b73 8d1d baa2730920d7

Laat kinderen geen slachtoffer worden van onnodige PCR-testen

5 ondertekeningen

Sinds COVID-19 in Nederland heerst is er veel veranderd, worden ons regels en wetten opgelegd die haaks tegen over de grondwet staan. Maar het ergste is nog wel dat de demissionair minister president Dhr. Rutte ons verplicht onze gezonde kinderen te laten testen, niet kan en mag gewoon niet! Sta op voor u kind(eren) en onderteken deze petitie zodat zij niet worden geschaad door een onnodige PCR-test. Sta op voor de rechten van u kind(eren) zoals beschreven in de grondwet.

Petitie

Wij

ouders, verzorgers, pleegouders,

 

constateren

Zoals in de grondwet staat beschreven, hebben wij mensen rechten, en dus zo ook onze kinderen omdat ze nog te jong zijn om zelf beslissingen te nemen is het uw recht om voor hen deze keuze te maken.

  • Artikel 3 : menselijke waardigheid & mensenrechten.
  • Artikel 28 : weigering van handelen die in strijd zijn met het handelen van mensenrechten, waardigheid & vrijheid.
  • Artikel 6 : toestemming.

Het testen schaadt onze kinderen op langere termijn, een kind moet gewoon kind kunnen zijn. Een kind moet zich welkom voelen op school, sporten of andere plekken, en niet ongewenst omdat wij als ouders/het kind geen PCR-test willen laten uitvoeren.

 

en verzoeken

te stoppen met het onjuist handelen volgens de grondwet en daarbij kinderen een onnodige PCR-test te laten ondergaan.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
31-10-2021 
Petitionaris:
Samantha Houtveen  

Geschiedenis

Ondertekeningen