You, the petitioner
68303218 2377004319042942 2434117786671251456 n 1

Laat Itgel-Ninjin-Setgel en hun ouders in Nederland blijven! Geef hun toekomst!

53 signatures

Binnenkort is het hoger beroep voor deze kinderen. Binnenkort wil IND ze Nederland uitzetten! Voor ons vrienden- kennissen is het belangrijk dat Itgel, Ninjin en Setgel en hun ouders een permanente verblijfsvergunning gaan krijgen. Ze zijn in Nederland geboren en hebben hier hun TOEKOMST!

Petition

We

vrienden en kennissen van Itzel, Ninjin, Setgel en hun ouders willen dat zij zin Nederland blijven!

 

observe

Wij willen u vragen om de kinderen van deze familie een permanente verblijfsvergunning te geven, zij zijn tenslotte in Nederland geboren. Deze kinderen voldoen aan de belangrijkste voorwaarden namelijk ze wonen 5 jaar in Nederland en hebben hier hun leven opgebouwd! Deze kinderen en deze familie hebben sterke banden met hun omgeving, hebben hier hun school, hun vrienden, hun clubs waar ze lid van zijn.

 

and request

Deze kinderen voldoen aan de belangrijkste voorwaarden namelijk ze wonen 5 jaar in Nederland en hebben hier hun leven opgebouwd! De gedachte achter het kinderpardon is dat het weigeren van de verblijfsvergunning na vijf jaar vrijwel altijd schadelijk is voor de ontwikkeling. Met klem willen wij u vragen om de zaak te herzien en deze familie een permanente verblijfsvergunning te geven zodat ze hier hun toekomst verder op kunnen bouwen!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Staatssecretaris 
Petition desk:
Closing date:
2019-11-09 
Lead petitioner:
Jeanne van Beers 
Organisation:
Switch Jeugdzorg 
Website:

History

Signatures