You, the petitioner
Screenshot 20211014 215441 samsung internet

Laat de Sinterklaasintocht 2021 in Bodegraven

20 signatures

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk heeft besloten om geen vergunning af te geven aan de BOV voor de sinterklaas intocht. Omdat wij alle kinderen wel een mooie Sinterklaas intocht gunnen willen wij de gemeente ertoe aanzetten de vergunning alsnog af te geven.

Petition

We

Iedereen die een Sinterklaasintocht wil voor de kinderen in Bodegraven-Reeuwijk.

 

observe

  • De gemeente moet de beslissing die zij hebben genomen terugdraaien en een vergunning afgeven aan de BOV zodat zij de Sinterklaasintocht kunnen organiseren.
  • Er is geen enkele reden om de intocht niet door te laten gaan. De kinderen kijken hier zo naar uit en dat wil de gemeente nu voor het tweede jaar op rij verpesten.

 

and request

de gemeente Bodegraven-Reeuwijk alsnog een vergunning af te geven voor de Sinterklaasintocht zodat de BOV de intocht kan regelen en onze kinderen weer kunnen genieten.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Bodegraven-Reeuwijk 
Petition desk:
Closing date:
2021-10-15 
Lead petitioner:
Emmylou Zevenbergen 

History

Signatures