U, de petitionaris
Fnv

Laat de mensen van de sociale werkvoorziening in Montferland met rust

83 ondertekeningen

De gemeente Montferland (Didam/'s Heerenberg) wil de sociale werkvoorziening en de Participatiewet (voor een deel) zelf gaan uitvoeren in een nieuwe nog op te richten organisatie. Zij haalt eerst de groenploeg van Laborijn en de mensen bij Presikhaafbedrijven weg en daarna mogelijk de rest van de werknemers bij Laborijn. De meeste werknemers zijn tevreden over hun werkgever Laborijn en Presikhaafbedrijven en willen geen verandering. Daarom willen wij dat het voorstel wordt ingetrokken.

Petitie

Wij

die de sociale werkvoorziening en hun medewerkers een warm hart toedragen

 

constateren dat:

dat de gemeente Montferland de sociale werkvoorziening en de Participatiewet (voor een deel) zelf wil gaan uitvoeren in een nieuwe nog op te richten organisatie

en dat de meeste werknemers tevreden zijn over hun werkgever Laborijn en Presikhaafbedrijven en geen verandering wensen

 

en verzoeken

de gemeente Montferland om alle medewerkers die nu werkzaam zijn bij of via Laborijn en Presikhaafbedrijven daar te laten werken, nu en in de toekomst

Het antwoord

De gemeenteraad heeft besloten

Helaas heeft de gemeenteraad van Montferland met de stemmen van twee lokale partijen tegen, het besluit genomen om de groenploegmedewerkers en de medewerkers van Presikhaafbedrijven in dienst te nemen. Daarmee wordt de petitie afgesloten.

 

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Montferland 
Petitieloket:
Einddatum:
30-06-2016 
Antwoord verwacht:
01-07-2016 
Status:
Beantwoord 
Petitionaris:
-- 
Organisatie:
Bedrijfsledengroep FNV SW Laborijn en Presikhaaf Bedrijven 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

De gemeenteraad heeft besloten

Helaas heeft de gemeenteraad van Montferland met de stemmen van twee lokale partijen tegen, het besluit genomen om de groenploegmedewerkers en de medewerkers van Presikhaafbedrijven in dienst te nemen. Daarmee wordt de petitie afgesloten..

04-07-2016