You, the petitioner
Logo wrzo hoge resolutie 1200

Laat de dorps- en wijkraden voortbestaan binnen de gemeente Apeldoorn

889 signatures

De gemeente Apeldoorn is voornemens om de Verordening op Dorps- en Wijkraden in te trekken. Daarmee verdwijnt het recht op voor-informatie en voor-inspraak voor alle gemeentelijke projecten die een impact hebben op de lokale leefomgeving en komen belangenorganisaties buitenspel te staan.

Wij willen alle inwoners van de wijk Zuidoost (en heel Apeldoorn) vragen deze petitie te ondertekenen, om zo een duidelijk signaal af te geven aan de gemeente Apeldoorn

Petition

We

Bestuur van de Wijkraad Zuidoost (de Maten en Groot-Zonnehoeve) en inwoners

 

establish that:

  • Dat de plannen van de gemeente Apeldoorn om de verordening op Dorps- en Wijkraden in te trekken een averechts effect hebben op voornemen om Burgerparticipatie te bevorderen.

  • Daarmee verdwijnt het recht op voor-informatie en voor-inspraak voor alle gemeentelijke projecten die een impact hebben op de lokale leefomgeving en komen belangenorganisaties buitenspel te staan.

 

and request

de gemeente de rol van de wijkraad serieus te nemen en dat de verordening op dorps- en wijkraden gehandhaafd moet blijven en dat zij de Wijkraad een vereniging vinden die nog steeds van deze tijd is en de belangen van de inwoners van de wijk naar tevredenheid behartigt.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Apeldoorn 
Petition desk:
Closing date:
2020-04-30 
Lead petitioner:
Vereniging Wijkraad Zuidoost 
Organisation:
Vereniging Wijkraad Zuidoost 
Website:

History

Signatures