You, the petitioner
Cyan circulair

Laat Cyan Circulair echt blijven

633 signatures

Dankbaar voor de 1.700 mensen die tekenden voor het voortbestaan van Cyan Kringloop, zijn wij aan de slag gegaan. Cyan Circulair ontstond als een duurzame sociaal-maatschappelijke onderneming die voldoet aan gangbare regelgeving. Het college van B&W van Dijk en Waard beloofde mee te denken maar liet het afweten.

Petition

We

Wij zijn betrokken mensen die de positieve invloed van deze kringloop op de samenleving steunen.

 

observe

  • dat het college van Dijk en Waard voorbijgaat aan de sociaal-maatschappelijke functie van deze specifieke kringloop en de positieve invloed die zij heeft op de samenleving door de 45 vrijwilligers, de dagbestedings- / re-integratietrajecten en de armoedebestrijding.

  • Ook zien wij dat de wensen van 1.700 eerdere ondertekenaars genegeerd zijn en dat er onvoldoende gezocht is naar gesprek en mogelijkheden, terwijl dit wel was toegezegd.

 

and request

  • met klem het college van B&W en de gemeenteraad om Cyan Kringloop in de nieuwe gewijzigde vorm als Cyan Circulair op de huidige locatie te laten blijven.

  • erkenning van de sociaal maatschappelijke functie en het nakomen van eerder gemaakte toezeggingen om constructief in gesprek te blijven.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Dijk en Waard 
Petition desk:
Lead petitioner:
Wilbert de Goei 

History

Signatures

Updates

Hoop voor Cyan

De laatste ontwikkelingen zijn dat CYAN Circulair mogelijk toch mag blijven. Handtekeningen zijn nu essentieel.

Hoop voor Cyan.

2022-12-15

Steeds meer mensen ondertekenen de petitie

In enkele weken al meer dan 400 handtekeningen. En dat voor een handtekeningen actie die voor de tweede keer gevoerd moest worden.

+Read more...

Hopelijk komen er nog veel meer

2022-12-15

Hoop voor Cyan

De laatste ontwikkelingen zijn dat CYAN Circulair mogelijk toch mag blijven. Handtekeningen zijn nu essentieel.

https://www.facebook.com/CYANKringloop/posts/pfbid02eHeKPQtFSfPfKo2Wp7d56xHeSGzHauxxmMC4TrXoGv4hs4GyC9YRSg7btUvHVGqSl .

2022-12-15