U, de petitionaris

Laat álle kinderen weer zwemmen

4 ondertekeningen

Duizenden kinderen kunnen hun meest favoriete sport niet beoefenen en daardoor hun zwemvaardigheid/conditie niet op peil houden. Zwemlessen van het Zwem-ABC zijn weer toegestaan. Maar de kinderen van de overige zwemlessen en -activiteiten zijn vergeten. Laat ook hen weer hun sport beoefenen!

Petitie

Wij

ouders, verzorgers, zweminstructeurs en andere betrokkenen van kinderen die de zwemsport beoefenen,

 

constateren

  • dat duizenden kinderen hun zwemvaardigheden nog steeds niet kunnen onderhouden en verbeteren;
  • dat veel van deze kinderen de zwemsport beoefenen, omdat zij door lichamelijke en/of geestelijke beperkingen geen andere sport kunnen beoefenen;
  • dat deze groep kinderen hierdoor ernstig beperkt wordt in hun gezondheid en levensvreugde;
  • dat chloorhoudend water virusdodend is, waardoor overdracht van COVID-19 in een zwembad onwaarschijnlijk is.

 

en verzoeken

dat alle kinderen per direct de zwemsport weer kunnen hervatten. Het gaat dan om alle kinderen, die bij een zwemvereniging zwemles ontvangen voor 1 van de 24 zwemvaardigheidsdiploma's van de Nationale Raad Zwemveiligheid en alle kinderen, die in verenigingsverband de zwemsport beoefenen of andere wateractiviteiten om de zwemvaardigheid te onderhouden of te verbeteren. Zij missen hun sport en hebben vaak geen mogelijkheden voor andere sporten.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
06-07-2021 
Petitionaris:
Monique Groen 

Geschiedenis

Ondertekeningen