U, de petitionaris

Laat 2e kamerlid Sjoerd Wiemer Sjoerdsma voortaan een clownskostuum dragen.

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een sociale afspraak tussen burgers onderling. De overheid gaat daar niet over.

U bent volledig vrij om andere burgers te overtuigen zich anders, naar uw wens, te gedragen. Als er wetten zijn die dit moeilijk maken kunt u natuurlijk wel een petitie daarover starten.

De toegevoegde foto's zijn gewist omdat er auteursrecht van derden op zit.


Sjoerd Wiemer Sjoerdsma is een man waarvan zijn lot al door zijn ouders werd bezegeld toen hij ter wereld kwam, De familie Sjoerdsma kreeg een zoon en ze noemden hem Sjoerd, Oh wat zullen ze gelachen hebben. Maar Sjoerdsma heeft het omarmd. Hij is een clown door en door. Laat hem er zich op kleden.

Petitie

Wij

Burgers, betrokken bij Nederland, haar politiek en de dynamiek van de verschillende Kamerleden.

 

constateren

Dat Sjoerd Wiemer Sjoerdsma zichzelf ongegeneerd en constant voor aap zet met het "op de man" spelen in plaats inhoudelijk echt iets te kunnen presteren. Het dedain waarmee onze Sjoerd Sjoerdsma spreekt tegen journalisten die "onwelgevallige vragen stellen" grenst tevens aan het gevaarlijke. Dat deze man zichzelf nog serieus neemt is een mentaal psychische handicap. Dat anderen hem serieus nemen zou strafbaar moeten zijn.

 

en verzoeken

Wij eisen, dat Sjoerd Sjoerdsma kan zijn wie hij werkelijk is. Een clown. Daarom verzoeken wij dat hij voortaan met, minstens een grote clownsneus op, kamerwerk verricht. Wanneer hij heeft gesproken dient hij hier twee maal met grote opvallende gebaren op te slaan en dan luidkeels "tuut tuut" produceren. Voelt Sjoerd zich echter geroepen, dan mag hij natuurlijk uitbreiden naar een meer volledig "clown zijn" inclusief komisch klein autootje

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Bernd D. Veldhuis 

Geschiedenis

Ondertekeningen