U, de petitionaris
Cdksgj0f 400x400

'Kut' uit DDG Chat Filter halen

Reden van afwijzing Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.


In de avatar van een Minetopia Stafflid van de DusDavidGames Minecraft Server is te zien dat er in de staffchat wordt gescholden met het woord: 'kut'.

Normale spelers hebben in de openbare chat van de DusDavidGames Minecraft Server geen toegang dit woord te gebruiken.

Petitie

Wij

Anonieme speler van de DusDavidGames Minecraft Server.

 

constateren

Dat het onacceptabel is dat spelers geen toegang hebben het woord: 'kut' te gebruiken, en een stafflid in de staffchat wel.

 

en verzoeken

Dat het woord: "kut" uit de chatfilter van de DusDavidGames Minecraft Server wordt gehaald, en er geen mensen voor gewaarschuwd of gestraft worden voor het gebruik van dit woord.

Overig verzoek: Staffleden die een scheldwoord in hun profielfoto van de TeamSpeak Server hebben erop aanspreken deze te verwijderen, en indien hier niet gehoorzaamd naar wordt deze personen met harde hand worden bestraft.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
brancheorganisatie 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
DDG Server 
Organisatie:
Anonieme DDG Speler 

Geschiedenis

Ondertekeningen