You, the petitioner
Lezing annie mg schmidt

Kunst- en cultuuronderwijs in multicultureel Nederland

1,437 signatures

Pleidooi om kunst en cultuur te verankeren in het onderwijs. Het onderwijs is bij uitstek geschikt om kinderen in een steeds multicultureler Nederland te laten kennismaken met elkaars culturen, verhalen, achtergronden - en moet daar veel meer ruimte voor krijgen dan nu het geval is.

Petition

We

Allen die begaan zijn met de toekomst van onze kinderen

 

observe

  • dat het in een steeds multicultureler Nederland van essentieel belang is dat kinderen, willen zij opgroeien tot verdraagzame volwassenen, elkaars culturen, verhalen, achtergronden, religies leren kennen.

  • Het onderwijs is bij uitstek geschikt kinderen die kennis te geven, maar krijgt daarvoor te weinig ruimte.

  • De aandacht hiervoor zou niet moeten afhangen van de motivatie van de leraar die voor de klas staat, maar van landelijk beleid.

 

and request

dit onderwerp zichtbaar te maken in het landelijk beleid. Veranker kunst en cultuur in het onderwijs aan kinderen en aan leraren in opleiding.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2017-10-31 
Answer expected:
2017-12-01 
Lead petitioner:
Rindert Kromhout 
Website:

History

Signatures

Updates

Nog een kleine week...

Op dinsdag 31 oktober zal deze petitie worden aangeboden aan de Commissie Onderwijs, Cultuur en Wetenschap van de Tweede Kamer. De teller staat op 1185 ondertekenaars, maar dat mogen er natuurlijk nog veel meer worden.

+Read more...

Dus als u nog iemand weet die wil ondertekenen...

2017-10-26