U, de petitionaris
Wroetend zoekend zwijn  28 4 2020 %281%29

Kroondomein Het Loo: publieksopening 358 dagen per jaar

28 ondertekeningen

De Koning is beheerder van Kroondomein Het Loo, een natuurgebied dat in eigendom is van de Staat. Als beheerder ontvangt de Koning jaarlijks 800.000 Euro subsidie, onder voorwaarde dat Het Loo 358 dagen per jaar open moet zijn voor het publiek.

Petitie

Wij

natuurliefhebbers en wonend in Nederland: wandelaars, , rustzoekers, natuurfotografen, stiltezoekers, kinderen, jongeren, ouderen...

 

constateren

dat Kroondomein Het Loo, een natuurgebied in eigendom van de staat - in strijd met de geldende subsidievoorwaarden en naar verluidt omwille van 'faunabeheer - ' gedurende drie maanden per jaar ten onrechte wordt gesloten voor publiek.

 

en verzoeken

dat door ZKH Koning Willem Alexander, als de beheerder van Kroondomein Het Loo , gevolg wordt gegeven aan de geldende subsidievoorwaarden en dat het Kroondomein Het Loo wordt opengesteld voor het publiek, gedurende 358 dagen per jaar, waarbij behoud en karakter van Het Loo als natuurgebied leidend zijn bij de publieke openstelling.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
01-09-2020 
Petitionaris:
Johanna M. Terlaak Poot 
Organisatie:
Namens alle natuurminnenden in dit mooie Nederland 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Open Kroondomein Het Loo (update 1)

Beste eerste ondertekenaars, dank voor uw handtekening als teken van uw steun voor deze petitie. Helpt ons alstublieft om deze petitie te verspreiden, bv via Twitter of Facebook.

+Lees meer...

Zelf heb ik 'm op Twitter gezet via mijn account @JohMarTP59, met verzoek om te retweeten. Dank voor het lezen van deze 1e update; fijne avond. Joke

@JohMarTP59

Als antwoord op @ZEMBLA Lees en teken de petitie http://openhetloo.petities.nl Naar aanleidingvan de uitzending van Zembla en ervaringen van direct betrokkenen is deze petitie gestart. #Retweet wordt gewaardeerd!

24-05-2020