You, the petitioner
Wroetend zoekend zwijn  28 4 2020 %281%29

Kroondomein Het Loo: publieksopening 358 dagen per jaar

28 signatures

De Koning is beheerder van Kroondomein Het Loo, een natuurgebied dat in eigendom is van de Staat. Als beheerder ontvangt de Koning jaarlijks 800.000 Euro subsidie, onder voorwaarde dat Het Loo 358 dagen per jaar open moet zijn voor het publiek.

Petition

We

natuurliefhebbers en wonend in Nederland: wandelaars, , rustzoekers, natuurfotografen, stiltezoekers, kinderen, jongeren, ouderen...

 

observe

dat Kroondomein Het Loo, een natuurgebied in eigendom van de staat - in strijd met de geldende subsidievoorwaarden en naar verluidt omwille van 'faunabeheer - ' gedurende drie maanden per jaar ten onrechte wordt gesloten voor publiek.

 

and request

dat door ZKH Koning Willem Alexander, als de beheerder van Kroondomein Het Loo , gevolg wordt gegeven aan de geldende subsidievoorwaarden en dat het Kroondomein Het Loo wordt opengesteld voor het publiek, gedurende 358 dagen per jaar, waarbij behoud en karakter van Het Loo als natuurgebied leidend zijn bij de publieke openstelling.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Kabinet 
Petition desk:
Closing date:
01-09-2020 
Lead petitioner:
Johanna M. Terlaak Poot 
Organisation:
Namens alle natuurminnenden in dit mooie Nederland 
Website:

History

Signatures

Updates

Open Kroondomein Het Loo (update 1)

Beste eerste ondertekenaars, dank voor uw handtekening als teken van uw steun voor deze petitie. Helpt ons alstublieft om deze petitie te verspreiden, bv via Twitter of Facebook.

+Read more...

Zelf heb ik 'm op Twitter gezet via mijn account @JohMarTP59, met verzoek om te retweeten. Dank voor het lezen van deze 1e update; fijne avond. Joke

@JohMarTP59

Als antwoord op @ZEMBLA Lees en teken de petitie http://openhetloo.petities.nl Naar aanleidingvan de uitzending van Zembla en ervaringen van direct betrokkenen is deze petitie gestart. #Retweet wordt gewaardeerd!

24-05-2020