U, de petitionaris

Kristof uit Big Brother 2022

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


Wij, de kijkers van Big Brother, willen dat de gouden sleutel van Kristof wordt teruggedraaid en Kristof het huis moet verlaten. "De kijker beslist meer dan ooit" was de slogan van Big Brother 2022. Dit zal de productie dan ook waar moeten maken.

Petitie

Wij

De kijkers van Big Brother 2022

 

constateren

Dat Big Brother al weken Kristof de hand boven het hoofd houdt en de productie Kristof persé in de finale wil. Dit terwijl de kijkers hem al weken uit het programma willen. Daarnaast heeft Kristof diverse malen grensoverschrijdende opmerkingen gemaakt. Racistische en seksistische opmerken aan de lopende band.

 

en verzoeken

De gouden sleutel en finale plek van Kristof terug te draaien en de kijker te laten beslissen welke bewoners de kijker in de finale wil. "De kijker beslist meer dan ooit", de kijker wil Kristof weg. Respecteer de keuze van de kijker.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
adviesorgaan 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Big Brother Kijker 

Geschiedenis

Ondertekeningen