You, the petitioner
Kroontje

Koningsnacht in Soesterberg

451 signatures

Na de Kermis en Halloween heeft gemeente Soest nu ook het Koningsnachtfeest van Soesterberg af weten te pakken.

Petition

We

De inwoners van Soesterberg

 

observe

dat de gemeente Soest het Soesterberg onevenredig moeilijk maakt om feesten en evenementen te organiseren in Soesterberg. Het laatste voorbeeld hiervan is het Koningsnachtfeest, dat door de organisator niet meer wil worden georganiseerd vanwege de hoeveelheid voorwaarden en eisen.

 

and request

De gemeente mee te denken met Soesterberg hoe het mogelijk is om het Koningsnachtfeest in Soesterberg op een zo veilige, leuke en goede manier te laten verlopen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Soest 
Petition desk:
Closing date:
2019-01-28 
Lead petitioner:
Emma Maathuis 
Website:

History

Signatures

Updates

Aan alle ondertekenaars

Lieve ondertekenaars,

Allereerst heel erg bedankt dat er in zo'n korte tijd zo veel handtekeningen zijn gezet! Wij zijn heel blij met jullie betrokkenheid bij Soesterberg.

Inmiddels hebben we een gesprek gehad met AGAVS. Hierin hebben we besproken dat de petitie geen pressiemiddel was om toch een feest bij hen af te dwingen, maar om de gemeente te laten zien hoe erg dit leeft in Soesterberg.

+Read more...

Hoe jammer wij allemaal het vinden dat er dit jaar geen Koningsnachtfeest zal zijn. Dit is inmiddels, ook al dankzij POS, bij de gemeente aangekomen. Mocht de gemeente open staan voor een gesprek, dan willen wij ons daar zeker beschikbaar voor stellen.

Feit blijft echter dat er dit jaar geen Koningsnachtfeest zal komen bij AGAVS. De argumenten die zij hiervoor hebben zijn sterk en zeer begrijpelijk. We hopen echter dat het in de toekomst weer mogelijk zal zijn en dat de gemeente zich hierbij ondersteunender opstelt.

Omdat wij denken dat het weinig zin heeft de petitie langer op te houden, hebben we besloten om de mogelijkheid tot ondertekening te sluiten.

Nogmaals bedankt voor jullie massale steun!

Groetjes, Nadine, Daniëlle, Yaela en Emma

2019-01-28

Aandacht vanuit de pers

Vanmorgen plaatste SoesterbergNu een artikel over de petitie op hun website en ook bij de Gooi- en Eemlander hebben ze het opgepakt! Bij genoeg handtekeningen willen we de petitie aanbieden bij de Gemeente om te laten zien hoe erg dit leeft onder Soesterbergenaren. Ook willen we graag in gesprek met de gemeente om te bekijken hoe we, samen met de gemeente, feesten en evenementen in Soesterberg op een zo veilige én leuke manier kunnen laten verlopen!.

2019-01-23