You, the petitioner

KNVB Scheidsrechters Niveau

4 signatures

Na de doodslag op grensrechter nieuwenhuizen is de KNVB een actie "respect" gestart. Wij ondersteunen dit, maar verwachten van de KNVB ook respect in de vorm van scheidsrechters op goed niveau. Van Eredivisie tot 5 klasse wordt er steeds bedroevender gefloten en wij voetbal supporters zijn het zat.

Petition

We

Voetbal supporters van Nederland die het spuugzat zijn dat het niveau van scheidrechters zo laag is

 

observe

Wij constateren wekelijks dat scheidsrechter op elk niveau wedstrijd zeer negatief beinvloeden. Na spreekkoren en verwensingen wordt er in de media altijd weer het beeld geschept dat wij een steel heethoofden " Hooligans" zijn die niet tegen hun verlies kunnen. Dit zijn wij zat, we zijn teleurgesteld als we verliezen maar worden zo vaak een oor aangenaaid door het scheidsrechterskorps dat wij dit niet meer accepteren en komen in opstand.

 

and request

Wij verzoeken dat de KNVB rigoureuze acties te ondernemen tegen scheidrechters die onder de maat presteren. Gele en rode kaarten voor spelers zijn normaal maar een scheidrechter kan doen en laten wat hij/zij wil. We willen dat er ook een beloning en een straffen systeem wordt opgesteld voor scheidrechters en dat dit duidelijk wordt gecommuniceerd en clubs ook beroep kunnen aantekenen tegen een bepaald scheidsrechter na discutabele beslissingen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond 
Petition desk:
Closing date:
2014-12-08 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Harry Pastoor 
Website:

History

Signatures