You, the petitioner
927c9e9f4763d80eb794e04a2d51947196766420

KNVB en Oranje Internationals boycot WK Qatar

5.497 signatures

Wij, Nederlandse voetbalsupporters, vragen de Oranje Internationals en de KNVB om niet langer weg te kijken bij de misstanden in Qatar. De stelselmatige mensenrechtenschendingen en algehele onvrijheid in Qatar druisen rechtstreeks in tegen alles waar de Nederlandse maatschappij voor wil staan.

Petition

We

Nederlandse burgers en voetbalsupporters

 

observe

  • Het wereldkampioenschap in Qatar is nu al het bloedigste ooit.
  • De laatste jaren zijn er meerdere rapporten verschenen over de slaafachtige omstandigheden waarin buitenlandse "gastarbeiders " moeten werken.
  • Ondanks de belofte tot verbetering van de embarmelijke situatie zijn er al vele arbeiders gestorven.
  • De stelselmatige mensenrechtenschendingen en algehele onvrijheid in Qatar druisen rechtstreeks in tegen alles waar de Nederlandse maatschappij voor wilt staan.

 

and request

Deze moderne vorm van slavernij mogen de Oranje Internationals en de KNVB niet faciliteren. Om deze reden vragen wij hen om het WK in Qatar te boycotten.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
sportfederatie 
Petition desk:
Closing date:
18-05-2021 
Website:

History

Signatures

Updates

Tip ons!

Heb je relevante info of nieuwtjes mbt acties tegen dit WK, tip ons dan aub!.

25-07-2020

Meer handtekeningen!

Nodig andere mensen uit om deze petitie te ondertekenen, het liefst ook personen die veel invloed en volgers hebben op social media. Bij voorbaat dank!.

21-07-2020

Instagram

CancelQatar2022 heeft nu ook een Instagram-account dat u kunt volgen..

21-07-2020