You, the petitioner

klacht en bezwaar tegen verdwijnen faciliteiten Bosbad Hoeven

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice aan te schrijven.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


De afgelopen jaren zijn er voor de vaste gasten faciliteiten verdwenen die een groot onderdeel uit maken van het kampeergenot. De belangrijkste verdwenen faciliteiten zijn: - het binnenzwembad - het niet meer mogen gebruiken van de sanitairgebouwen door de vaste gasten.

Petition

We

de (vaste) gasten van Bosbad Hoeven.

 

observe

dat afgelopen jaren faciliteiten zijn verdwenen en/of afgenomen die een groot onderdeel uit maken van ons kampeergenot. De belangrijkste zijn: - het binnenzwembad - het niet meer mogen gebruiken van de sanitairgebouwen door de vaste gasten, hun mederecreanten en derden die bij hen op bezoek zijn.

 

and request

  • gebruik mogen blijven maken van de sanitairgebouwen en
  • een vernieuwd of nieuw binnenzwembad.

Overige wensen: - betere en stabielere ontvangst Tv-signalen - betere en stabielere Wifi - vernieuwing en toevoegen van speeltoestellen in de grote speeltuin - maatregelen tegen te hard rijden op de camping

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
zelfstandig bestuursorgaan 
Petition desk:
Closing date:
2022-04-17 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Andre van der Wilt 

History

Signatures