You, the petitioner
Kiosk markt valkenswaard 001

Kiosk op de markt te Valkenswaard

30 signatures

Er is door een stichting een ontwerp gepresenteerd om daarmee een kiosk op de markt van Valkenswaard te realiseren. Dit kiosk zal enkele functies vervullen, waaronder een podium voor artiesten, een ontmoetingsplek en dubbelzijdig (elektronisch) infobord.

Petition

We

open dialoog Valkenswaard io

 

observe

  • Een visualisatie van het kiosk is te zien op de site van de BIMKV
  • De kosten bedragen ongeveer €250.000 waarvan ongeveer 2/3 subsidie en de exacte locatie is voor de doorgang tussen het oude raadhuis en de ING-bank.

 

and request

om mee te werken aan de realisatie van de geplande kiosk op de markt van Valkenswaard zoals de betreffende stichting het plan heeft aangeleverd.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Valkenswaard 
Petition desk:
Closing date:
2020-05-30 
Lead petitioner:
Bart Jansens 
Organisation:
open dialoog Valkenswaard io.  

History

Signatures

Updates

Hulp gewenst van fans

Beste fan van deze kiosk. Je kunt helpen om meer handtekeningen te krijgen door deze link te delen met buren, familie en vrienden die dit initiatief graag gerealiseerd willen hebben. help aub om meer VOOR stemmen te krijgen.

2020-05-14

GEEN initiatief van de betreffende stichting

In tegenstelling tot wat door misverstanden zou kunnen worden vermoed, is deze petitie NIET het initiatief van de stichting die het plan van het kiosk op de markt heeft geïnitieerd. De initiator van deze petitie wil gewoon graag weten hoe groot het draagvlak is voor dit plan.

+Read more...

Delen (mail, linkjes in sociale media) van deze petitie worden daarom ook zeer gewaardeerd. Bart

2020-05-08