You, the petitioner
Img 9970

Kinderen vervoeren met elektrische bakfiets moet verboden worden!

3 signatures

Kinderen vervoeren met een elektrische bakfiets moet afgeschaft worden in ALLE kindercentra's. Ik laat mijn stem horen! Doe jij mee?

Petition

We

Pedagogisch Medewerkers Ouders

 

observe

Veiligheid van onze kinderen en medemensen staan voor op. Wij staan stil bij de ongeluk die in Oss is gebeurd afgelopen Donderdag. Een zwaar verlies en dit mag en kan niet meer gebeuren.

 

and request

Laten we samen een éénheid vormen en de elektrische bakfietsen doen verdwijnen. Wij hopen dat zoiets nooit meer zal voorkomen. Nog meer verlies kan onze moederhart niet aan. Stem je mee?

The answer

Minister Van Nieuwenhuizen staat Stints uit voorzorg niet meer toe op de openbare weg

De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) heeft vandaag minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) geïnformeerd over de eerste voorlopige resultaten van het onderzoek naar de Stint. Deze wijzen op potentiële veiligheidsrisico’s. lees verder

 

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2018-12-23 
Status:
Answered 
Lead petitioner:
Sarah van Koperen 
Website:

History

Signatures

Updates

Minister Van Nieuwenhuizen staat Stints uit voorzorg niet meer toe op de openbare weg

De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) heeft vandaag minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) geïnformeerd over de eerste voorlopige resultaten van het onderzoek naar de Stint. Deze wijzen op potentiële veiligheidsrisico’s.

+Read more...
2018-10-01