You, the petitioner
Ballorig beverwijk 1

Kinderen moeten veilig en verantwoord binnen kunnen spelen!

9,179 signatures

De binnenspeeltuinen luiden de noodklok! Ondanks de gemiddelde grootte van maar liefst 2000 m2, met voldoende ruimte om afstand te houden en aan de Covid-19 regels te voldoen, mogen wij op dit moment slechts 30 gasten ontvangen, inclusief kinderen! Dit treft onze sector onevenredig hard.

Petition

We

Wij zijn de sector binnenspeeltuinen en haar gasten, jong en oud.

 

observe

Wij constateren op dit moment geen duidelijk en eenduidig Covid-19 beleid van de rijksoverheid. Kinderen mogen thuis samen spelen, naar school en samen sporten. Maar samen spelen in een binnenspeeltuin wordt zo goed als onmogelijk gemaakt! Wij bieden de ruimte om kinderen veilig en verantwoord te laten spelen en ouders kunnen op afstand veilig toekijken. Een beperking tot maximaal 30 gasten, waaronder de kinderen (< 12), treft onze sector enorm.

 

and request

Wij verzoeken de overheid om de noodverordening aangaande binnenspeeltuinen te herzien. Wij verzoeken u met dusdanige regelgeving te komen dat deze groep bedrijven het aantal jonge gasten mag ontvangen, waarbij de maatregelen gewaarborgd blijven. Wij verzoeken u om met ons in gesprek te gaan, wij als sector werken graag samen met de overheid aan de bestrijding van Covid-19 en aan passende regelgeving.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
minister 
Petition desk:
Closing date:
2021-01-03 
Lead petitioner:
Jeroen Horbach 
Organisation:
Ballorig BV 
Website:

History

Signatures