You, the petitioner
52597991 378350519623424 6854514994051022848 o

Kick out Mark Rutte

51 signatures

Mark Rutte en dus de VVD draait steeds meer de democratie de nek om wat zo snel mogelijk moet stoppen. Deze petitie is om Mark Rutte af te zetten en Geert Wilders gelijk aan te stellen als minister president.

Petition

We

stemgerechtigenden in Nederland

 

observe

  • Mark Rutte handelt in strijd met de grondwet door onder andere demonstraties en selectief vrijheid van meningsuiting te verbieden.
  • Mark Rutte moet zo snel mogelijk afgezet worden.
  • Geert Wilders is de beste opvolger.

 

and request

laat Geert Wilders de huidige minister-president Mark Rutte opvolgen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
(in)formateur 
Petition desk:
Closing date:
2020-10-01 
Lead petitioner:
Johan Kuijpers 
Website:

History

Signatures

Updates

Kick out Mark Rutte

Het Nederlandse volk is het zat dat er met twee maten gemeten worden door de VVD en dan met name de minister president Markt Rutte waardoor de grondwet steeds meer met de voeten getreden word en b.v. aangepast kan worden door een zogenaamde noodwet die boven de grondwet zou staan. Op deze manier is de Nederlandse bevolking vogelvrij en neigt Nederland steeds meer onder een communistisch regime te komen.

Het verzoek is dan ook aan de Nederlandse bevolking om deze petitie te ondertekenen ten einde minister president Mark Rutte af te zetten en te vervangen door Geert Wilders (PVV) , de enige minister die hart heeft voor de eigen bevolking..

2020-06-27