You, the petitioner
2ecfadcb be2c 4ea9 a1e0 d5a431d9ab69

KFC in Haarlem

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als Haarlem geen KFC wil, dan kan de petitie wel (voor Haarlem). Maar wil KFC wel?

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.


Er moet een KFC in Haarlem komen omdat we de hoofdstad van Noord-Holland zijn en dichtbijste KFC is in Hoofddorp en Amsterdam maar dat is te ver.

Petition

We

Wij als inwoners van Haarlem verzoeken we een KFC in het centrum van Haarlem

 

observe

Andere KFC’s zijn te ver om naar toe te gaan(Hoofddorp/Amsterdam) en het is goed voor Inkomen van meeste winkels in Haarlem

 

and request

Er moet een KFC in Haarlem komen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Haarlem 
Petition desk:
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Samouil Youssef 

History

Signatures