U, de petitionaris
Endless

Keep CrossFit in Delft

349 ondertekeningen

De Gemeente Delft heeft besloten dat Endless Performance Delft weg moet van haar huidige locatie. Zonder het aanbieden van een alternatief heeft dit tot gevolg dat wij, alle Delftse crossfitters, na 11 jaar geen geschikte locatie in Delft hebben om onze passie te kunnen uitoefenen.

Petitie

Wij

Leden van Endless Performance, crossfitters, sportfanaten, Delftenaren

 

constateren dat:

N.a.v. een handhavingsverzoek van een bewoner van de Rotterdamseweg heeft de Gemeente Delft besloten dat Endless moet sluiten. Hierdoor blijven wij zonder geschikte sportschool in Delft over. Er is simpelweg geen alternatief voor ons binnen de Gemeente. Daarnaast verliezen wij onze hechte gemeenschap vanuit deze sportschool en een niveau aan coaching en begeleiding die nergens anders in de Randstad te verkrijgen is.

 

en verzoeken

Dat de Gemeente haar inconsequente acties omtrent het bestemmingsplan her-overweegt en onze belangen die daarin meeneemt. Het gevolg van dit besluit zal een grote impact hebben op onze gemeenschap. Daarnaast willen wij dat de gemeente meewerkt aan een realistische en duurzame oplossing. Crossfit is niet een reguliere sport, die je in een reguliere sportschool kan doen. Het heeft een unieke set aan vereisten omtrent locatie en beheer/coaching.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Delft 
Petitieloket:
Einddatum:
13-08-2024 
Petitionaris:
Addy Negulescu 

Geschiedenis

Ondertekeningen