You, the petitioner
Endless

Keep CrossFit in Delft

351 signatures

De Gemeente Delft heeft besloten dat Endless Performance Delft weg moet van haar huidige locatie. Zonder het aanbieden van een alternatief heeft dit tot gevolg dat wij, alle Delftse crossfitters, na 11 jaar geen geschikte locatie in Delft hebben om onze passie te kunnen uitoefenen.

Petition

We

Leden van Endless Performance, crossfitters, sportfanaten, Delftenaren

 

establish that:

N.a.v. een handhavingsverzoek van een bewoner van de Rotterdamseweg heeft de Gemeente Delft besloten dat Endless moet sluiten. Hierdoor blijven wij zonder geschikte sportschool in Delft over. Er is simpelweg geen alternatief voor ons binnen de Gemeente. Daarnaast verliezen wij onze hechte gemeenschap vanuit deze sportschool en een niveau aan coaching en begeleiding die nergens anders in de Randstad te verkrijgen is.

 

and request

Dat de Gemeente haar inconsequente acties omtrent het bestemmingsplan her-overweegt en onze belangen die daarin meeneemt. Het gevolg van dit besluit zal een grote impact hebben op onze gemeenschap. Daarnaast willen wij dat de gemeente meewerkt aan een realistische en duurzame oplossing. Crossfit is niet een reguliere sport, die je in een reguliere sportschool kan doen. Het heeft een unieke set aan vereisten omtrent locatie en beheer/coaching.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Delft 
Petition desk:
Closing date:
2024-08-13 
Lead petitioner:
Addy Negulescu 

History

Signatures