You, the petitioner

Kabinetsleden krijgen voorrang bij vaccinaties

9,456 signatures

Ministers Wiebes en Hoekstra geven aan dat zij niet als een van de eersten gevaccineerd willen worden, maar anderen voorrang willen geven. Dat is niet goed voor Nederland. Nederland is gebaat bij ministers die goed gezond zijn en blijven en daarom als eersten gevaccineerd moeten worden tegen Corona.

Petition

We

inwoners van Nederland

 

observe

dat Nederland, zeker in deze bijzondere tijden, gebaat is bij gezonde kabinetsleden zodat zij verstandige beslissingen kunnen nemen. Geïnterviewd door Eva Jinek gaven ministers Wiebes en Hoekstra in hun bescheidenheid aan niet met voorrang gevaccineerd te hoeven worden. Dat lijkt een nobel gebaar, maar kan funest zijn voor (het bestuur van) Nederland.

 

and request

het parlement aan kabinetsleden voorrang te verlenen bij het toedienen van een vaccin tegen Corona, uiteraard pas zodra dat degelijk getest is.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2020-12-18 
Lead petitioner:
Richard van de Stadt 
Website:

History

Signatures