U, de petitionaris

Kabinetsleden krijgen voorrang bij vaccinaties

9.444 ondertekeningen

Ministers Wiebes en Hoekstra geven aan dat zij niet als een van de eersten gevaccineerd willen worden, maar anderen voorrang willen geven. Dat is niet goed voor Nederland. Nederland is gebaat bij ministers die goed gezond zijn en blijven en daarom als eersten gevaccineerd moeten worden tegen Corona.

Petitie

Wij

inwoners van Nederland

 

constateren

dat Nederland, zeker in deze bijzondere tijden, gebaat is bij gezonde kabinetsleden zodat zij verstandige beslissingen kunnen nemen. Geïnterviewd door Eva Jinek gaven ministers Wiebes en Hoekstra in hun bescheidenheid aan niet met voorrang gevaccineerd te hoeven worden. Dat lijkt een nobel gebaar, maar kan funest zijn voor (het bestuur van) Nederland.

 

en verzoeken

het parlement aan kabinetsleden voorrang te verlenen bij het toedienen van een vaccin tegen Corona, uiteraard pas zodra dat degelijk getest is.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
18.12.2020 
Petitionaris:
Richard van de Stadt 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen