U, de petitionaris

Justice for Chicken Tenders

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Aan het begin van de corona periode heeft Mcdonalds Nederland de Homestyle Chicken Tenders van de menukaart afgehaald. Nu een hele tijd later zien we dit graag terug op de kaart verschijnen.

Petitie

Wij

Alle liefhebbers van de Homestyle Chicken Tenders

 

constateren dat:

Sinds het begin van de coronaperiode is Mcdonalds Nederland met een aangepast menu voor de dag gekomen. Hedendaags zijn vrijwel alle items weer te bestellen, maar helaas ontbreken hieraan de Homestyle Chicken Tenders

 

en verzoeken

Graag zien wij, alle liefhebbers van de Homestyle Chicken Tenders, ons geliefde item weer terug op de menu kaart van Mcdonalds Nederland verschijnen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
meldpunt 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Justice Tenders 

Geschiedenis

Ondertekeningen