U, de petitionaris

Juni Officieel laten veranderen in Juno.

Het is een zware tijd voor onze politici in de tijden van corona. Met alle stress die ze ondergaan werd het Grapperhaus teveel en versprak zich per ongeluk.

Omdat Grapperhaus al genoeg aan zijn hoofd heeft wil ik hem de last afnemen van de stress die bij deze taalfout kwam, door de taalfout te ontkennen.


Feedback

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een sociale afspraak tussen burgers onderling. De overheid gaat daar niet over.

  • U bent volledig vrij om andere burgers te overtuigen zich anders, naar uw wens, te gedragen. Als er wetten zijn die dit moeilijk maken kunt u natuurlijk wel een petitie daarover starten.

  • Een uitweg is om samen met anderen een organisatie op te richten (als die er niet al is) en daarvoor steun in de vorm van subsidie of publiciteit te vragen. Dat kan wel met een petitie.

  • Een laatste mogelijkheid om aandacht voor iets te vragen is door te vragen of de Koning op bezoek komt. Dat kan met een brief die ook de vorm van een petitie kan aannemen. Omdat uiteindelijk een minister verantwoordelijk is voor wat de Koning doet zijn alleen niet-controversiĆ«le bezoeken mogelijk. Aftasten of iets controversieel is kan door zo'n afwijzing aan te vragen, wat ook bruikbaar is bij het trekken van aandacht.


Petitie

Wij

De burgers van nederland, die steun willen geven aan de politici die ons van het virus beschermen.

 

constateren

Dat de media negatief reageert op de spelfout van Grapperhaus, terwijl hij al genoeg andere problemen aan zijn hoofd heeft.

 

en verzoeken

Dat zo snel mogelijk de maand Juni van naam veranderd in Juno.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
ambassadeur 
Petitieloket:
Einddatum:
28-06-2020 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
-- 

Geschiedenis

Ondertekeningen