You, the petitioner

Jouw Dagelijkse Kost verdient een vast column in de krant!

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Jouw Dagelijkse Kost, winkel in de Nieuwe Oosterstraat in Leeuwarden waar lokale en duurzame boodschappen worden verkocht, verdient een groter podium voor het vertellen van haar verhaal. Ze bieden jou als consument een hele concrete (en leuke!) manier aan om bij te dragen aan ecologisch evenwicht.

Petition

We

Consumenten die door bewuster te kopen werken aan een mooiere wereld.

 

observe

Jouw Dagelijkse Kost moet een veel groter podium krijgen om haar positieve verhaal te kunnen vertellen. Het creatieve ondernemerschap met een brede kijk op de toekomst biedt de individuele consument de kans om daadwerkelijk iets te doen aan het herstel van het ecologische evenwicht. En dat alles ook nog eens op een leuke manier. Kijk maar op hun website www.jouwdagelijksekost.nl

 

and request

Jouw Dagelijkse Kost zou daarom wekelijks een column moeten schrijven in de twee grootste regionale dagbladen; Het Friesch Dagblad en de Leeuwarder Courant.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
brancheorganisatie 
Petition desk:
Closing date:
2022-01-01 
Status:
Closed 
Organisation:
Jouw Dagelijkse Kost 

History

Signatures