U, de petitionaris

Johan Derksen weer terug op de TV

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Zie ook deze petitie


Steunbetuiging voor Johan Derksen. Mede gericht tegen de woke en cancel cultuur. Waarin anders denkende , verkeerde meningen zonder pardon gecanceld worden.

Petitie

Wij

Mensen die voor het vrije woord zijn en tegen de Cancel cultuur

 

constateren

Johan Derksen is buiten proportioineel beschadigd, voor iets wat misschien wel of misschien niet heeft plaatsgevonden 50 jaar geleden. Dit staat in schril contrast tot de bewindslieden die maar blijven zitten naar overduidelijke fouten , denk aan Kaag, Rutte, Huge de Jonge (siewerd v. d. linde affaire)

 

en verzoeken

De mogenlijkeid dat Johan Derksen weer de nationale tv kan verschijnen. Mensen die niet willen kijken , kunnen gewoon een ander kanaal opzetten

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
(in)formateur 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Patrick Kok 

Geschiedenis

Ondertekeningen