U, de petitionaris
Large

JL Studio wil "probleem"jongeren een creatieve dagbesteding bieden

39 ondertekeningen

JL Studio Deventer is er natuurlijk voor mensen met talent , maar wij willen ons ook richten op jongeren die een zetje in de rug nodig hebben om op het rechte pad te komen, door middel van muzikaal bezig zijn met welke vorm van muziek/dagbesteding dan ook.

Petitie

Wij

Wij zijn nu volwassenen maar ook wij zijn opgegroeid op straat en we willen jongeren helpen.

 

constateren

In Nederland word veel geklaagd over "hangjongeren", maar er wordt niks voor deze doelgroep gedaan. Vaak zijn ze bezig met muziek, rappen, hip hop, creatief zijn, en daarmee wil ik hun aandacht trekken door iets positievers te gaan doen dan te hangen op straat. Er wordt zoveel gekort in de zorg, dat is lijkt mij het probleem juist naar de straat verplaatsen, ze vervelen zich dood. Laten we veranderen naar iets positiefs !

 

en verzoeken

de gemeente Deventer deze studio voor deze jongeren op te zetten, door middel van een vergoeding, aanvulling of subsidieregeling.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Deventer 
Petitieloket:
Einddatum:
05-05-2016 
Petitionaris:
Junior Gomes 
Organisatie:
JL Studio Deventer 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen