You, the petitioner

Jillz Red terug in de schappen

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Tot ons aller verdriet is Jillz Red niet meer te verkrijgen in Nederland. Met uw hulp zouden wij graag zien dat dit teruggedraaid zou worden.

Alvast dank

Petition

We

De trouwe consument van Jillz Red, de liefhebbers, de levensgenieters, de fanaten.

 

observe

Dat tot ons aller verdriet het best geproduceerde product van van de afgelopen jaren ons wordt ontnomen. Sterker nog, wordt ingewisseld voor een dermate teleurstellend product (Apple Bandit) wat de naam party-drink onwaardig is. Het interesseert ons echter niet wat er met Apple Bandit gebeurt zolang wij ons geliefde Jillz Red weer kunnen nuttigen tot in het eind der tijden.

 

and request

Dat de fabrikant onze lust en behoefte weer zal behartigen, en Jillz Red weer in productie neemt.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
brancheorganisatie 
Petition desk:
Closing date:
2021-12-16 
Status:
Closed 

History

Signatures