U, de petitionaris
Jean claude iyamuremye

Jean-Claude moet blijven / Jean-Claude doit rester

159 ondertekeningen

Jean-Claude zit sinds juli 2013 in de gevangenis ONTERECHT!! Rwanda heeft om uitlevering gevraagd, dit mag NIET gebeuren! Er zijn valse getuigenissen afgelegd. Alstublieft help ons door u handtekening te zetten. Hij is vader van 2 kinderen en de 3e is op komst. Hij is onschuldig!

Jean-Claude est injustement en prison depuis juillet 2013!! Rwanda a demandé d'extradition, cela ne devrait pas arriver ! Il y a des fausses témoignages. S'il vous plaît, Aidez-nous en vous de signer. Il est le père de 2 enfants et le 3ème est en route. Il est innocent !

Petitie

Wij

Wij hopen dat iedereen wilt tekenen. Nederlanders en medelanders van Jean-Claude.

 

constateren dat:

Omdat Nederland zoveel miljoenen heeft geinvesteerd in het Rwandese justiele apparaat, kan Nederland niet toegeven dat dat systeem helemaal niet deugt. Ook zou het OM mensen willen uitwijzen wiens zaken eigenlijk strafrechtelijk niet goed te bewijzen zijn. Nederland wil af van de Rwandezen waar misschien een luchtje aan kleeft.

 

en verzoeken

Jean-Claude mag niet uitgeleverd worden aan Rwanda! Laat hem in Nederland blijven bij zijn kinderen en vrouw, die hem nodig hebben. In Rwanda zal hij nooit een eerlijk proces gaan krijgen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
minister 
Petitieloket:
Einddatum:
20-03-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Karin 

Geschiedenis

Ondertekeningen